Szállítás és egyéb szolgáltatásaink

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/web/tehertaxizo.hu/www/tehertaxizo.hu/includes/menu.inc 2385 sor).

A tehertaxi és további szolgáltatásainkat belföldön és külföldön egyaránt igénybe veheti, valamint maximális bizalommal fordulhat hozzánk, precíz és gyors munkát kínálunk a teljes szolgáltatás probléma mentes elvégzésére!

Költöztetés

Legyen szó nehéz bútorokról, akár páncélszekrényről, zongoráról, vagy bármilyen kényes ingóságról, mi állunk rendelkezésére és vállaljuk a költöztetését. Mindenre fel vagyunk készülve, hívhat lakáshoz, családi házhoz, vagy akár irodaköltöztetéshez is, bennünk nem fog csalódni.

Tapasztalt rakodóink, gyorsan és körültekintően végzik a munkájukat költözés közben, így nem kell félnie, hogy szeretett bútoraiban, értékeiben bármilyen kár is keletkezne. Sokéves rutinunknak köszönhetően a költözés nem egy nehézségekkel teli esemény lesz az Ön számára, hanem egy gyorsan, kíméletesen lezajló problémamentes pár óra.

Igény szerint dobozok, akasztós dobozok öltönyöknek, és különféle csomagoló anyagok kiszállítása.

Rakodás

Ha a szállításnál külön igény merül fel a szállítandó áru kirakodására, illetve berakodására, állunk szíves rendelkezésére.

Hogy ez minél hatékonyabban és gyorsabban történjen, rendelkezünk raklapemelő békával, molnár kocsival, négykerekű kézikocsival, bútorszállítás esetén plédeket takarókat, gurtnikat is tudunk biztosítani.

Szállítás

Vállalkozásunk vállal mind belföldi, mind külföldi szállítmányozást. A jelenlegi haszongépjárműveinkkel állunk szíves rendelkezésükre. Ha arra van igény, hogy nehezebb antik bútorokat, zongorát, páncélszekrényt el kell szállítani A pontból B pontba, akkor is keressen bátran minket, kész megoldásokkal várjuk Önt.

Lomtalanítás

Önnek nem kell megvárnia az éves lomtalanítás időpontját, csak egy telefon és megszabadítjuk lomjaitól, felesleges értékeiktől. Bármilyen okból feleslegessé vált tárgyainak (bútor, hagyaték, műszaki cikk, egyéb lom), lakás vagy iroda felújításkor keletkezett sitt és egyéb nem szükséges hulladék hivatalos hulladéklerakó telepre szállítását is vállaljuk, a veszélyes hulladékokat különösen nagy figyelemmel kezeljük.

Cégünk a lomtalanítás mellett vállalja lakások, házak, irodák, raktárak, melléképületek teljes kiürítését. Lomtalanítás esetén is szem előtt tartjuk a praktikusságot, környezetvédelmet és a gyorsaságot is.

A lomtalamítás esetén a pincétől, egészen a padlásig teljes mértékben számíthatnak ránk és kollégáinkra.

Bútor összeszerelés

Ha megunta régi bútorait, esetleg új lakásba költözik, amit új bútorokkal szeretne, berendezni vagy esetleg csak egy-két kiegészítőre van szüksége? A nagy bútoráruházakban rendelkezésére állnak minden ízlést kielégítő bútorok, de felvetődik ilyenkor a kérdés, hogy sikerül e helyesen, sérülés nélkül összeszerelni a vásárolt terméket.
Ne fárassza magát! Töltse idejét más hasznosabb dolgokkal, és mi addig is megoldjuk Ön helyett!

Vállaljuk lapra szerelten kapható bútorok, és mindenféle egyéb bútor összeszerelését, beépítését. Ha Önnek nincs semmilyen eszköze erre, az sem akadály, mi biztosítunk minden szükséges eszközt a feladatra.

 

tehertaxi budapest, költöztetés budapest, szállítás budapest